بخش اول این کتاب به موضوعاتی مانند «داستان چای»، «گسترش چای در چین»، «لویو، دانشمند چایشناس»، «مراسم چای در ژاپن»، «مراسم چای در چین»، «آداب نوشیدن چای در مالزی و تایلند» و... اختصاص دارد. بخش دوم کتاب هم به پرورش چای و انواع چایهای مصرفی پرداخته است. تعدادی از عناوین این بخش عبارتاند از: «عصر طلایی چای»، «چای سفید»، «چای نیمه سبز» و...
سومین بخش از کتاب، مسائل مربوط به مصرف چای را در بر میگیرد. «آب، مادر چای»، «قوری، پدر چای»، «جنس قوریها»، «هنر آماده کردن چای» و... از عناوین اصلی این بخش کتاب هستند. بخش چهارم هم به معرفی انواع چایهای شفابخش اختصاص دارد. چایهای تابستانی، چای گل داوودی گرم، چای گوجه فرنگی، چای هسته نیلوفر آبی و دیگر انواع چای با معرفی نوع بیماری و نوع چایی که میتواند به عنوان درمان آن مورد استفاده قرار بگیرد، در این بخش کتاب آمدهاند.
در قسمتی از این کتاب میخوانیم:
تاثیر چای آرام است و به تدریج بیشتر میشود. باید دو یا سه فنجان کوچک چای را مرتبا طی دو یا سه روز بنوشید تا حالتان بهتر شود. هیچگاه بیش از دو یا سه فنجان کوچک چای را در یک زمان ننوشید. چایها را داغ بنوشید، مگر آنکه غیر از آن ذکر شده باشد. اگر چایی را باید سرد نوشید، صبر کنید تا خنک شود و سپس آن را در یخچال بگذارید. یخ اضافه نکنید.
برای ارسال نظر ثبت نام کنید یا اگر عضو هستید وارد شوید :
- ورود
- عضویت
نظر شما بعد از تایید مدیریت وبسایت منتشر خواهد شد.
با تشکر