«من نویسندهای فقید هستم، اما نه به معنای آدمی که چیزی نوشته و حالا مرده، بلکه به معنای آدمی که مرده و حالا دارد مینویسد.»
ماشادودآسیس با این تمهید هشیارانه و بیمانند، راوی این زندگینامه را آزاد میگذارد تا فارغ از همه دغدغههای آدمی زنده، زندگی خود را روایت کند و روایت این زندگی فرصتی میشود تا نویسندهی تیزبین و متفکر با زبانی آمیخته به طنزی شکاکانه زیر و بم وجود آدمی، عواطف و هیجانات، بلندپروازیها و شکستها و پیروزیهای او را از کودکی تا دم مرگ پیش روی ما بگذارد و پرسشهایی ناگزیر را در ذهنمان بیدار کند.
کتاب مجموعهای از فصلهای کوتاه متوالی است که عناوین بسیار جالب و هنرمندانهای دارند. براس کوباس فرزند شیطان و مغرور خانوادهای ثروتمند است که هیچ گاه ازدواج نمیکند در آرزوی شهرت است و با زنی که شوهر دارد دوست است. نحوه روایت و دید نویسنده، کتاب را به صورت جذابی درآورده و آن حالت معمول و عامیانه اینگونه داستانها در کتاب مشاهده نمیشود.
خاطرات پس از مرگ، بعد از انتشار به زبان انگلیسی در شمار صد رمان بزرگ جهان جای گرفت و نویسندهی آن امروز بزرگترین نویسندهی آمریکای لاتین در قرن نوزدهم و به عقیدهی برخی منتقدان، مثل سوزان سونتاگ، بزرگترین نویسندهی این قاره در دو قرن اخیر به شمار میرود.
برای ارسال نظر ثبت نام کنید یا اگر عضو هستید وارد شوید :
- ورود
- عضویت
نظر شما بعد از تایید مدیریت وبسایت منتشر خواهد شد.
با تشکر